The Sounds (2)

 

Etter at Bjørn Blakkestad og Øyvind Svendsen sluttet, fikk vi med oss Rolf Løken fra Fredrikstad-området på orgel og Raymond Lind fra Finsnes på Trommer. Jeg husker at Rolf hadde Hammond L-100 orgel. Det var "fett!!!" Raymond hadde Rogers trommesett og han var skikkelig dyktig og han var ikke mer enn 19 år den gangen.
Vår første spillejobb hadde vi i ennen etasje på Torvetten på Gjøvik. Vi fikk lov av restaurant-eieren Kalle og øve der hele dagen. Den mannen hjalp oss veldig!!!
Vi ble litt mere rocka. Vi spilte bl.a. Deep-Purple låta "Strange kind of woman".
Vi spilte, som sagt først på Torvetten på Gjøvik. Deretter var det Parketten i Moss, Ekebergrestauranten i Oslo,
Fossen kro på Hønefoss, Jegerhallen i Oslo. Mere husker jeg ikke i farta.
Men det var på Ekebergrestauranten vi spilte da Katho kom å hørte på oss. De var på utkikk etter en ny gitarist. De skulle begynne å spille "proff" og gamle - gitaristen, Arne Beck fra Elverum kunne ikke slutte jobben i banken. Dessuten var han gift og vel etablert. De spurte om jeg kunne være interessert i å begynne med dem.
Samtidig gikk vel The Sounds litt på halv-tolv og jeg syntes ikke det gjorde noe om jeg sluttet.
Marius Müller ble spurt om å overta etter meg. Det ville han gjerne! Og jeg gledet meg til å begynne med Katho fra Hamar/Elverum/Østerdalen.


Rolf Løken (Orgel, pils - og damer), Gard "Dutte" Christensen (el-gitar/steel-gitar og vokal og damer), Raymond Lind (Trommer og damer) og Per Inge Karlsen (Bass og vokal og damer).